Poetshulp in Zwijndrecht? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Na een lange werkdag spendeer je het liefst jouw vrije tijd met je familie of vrienden. Eens iets gaan drinken of gezellig een film kijken. Meestal is hier gewoon geen tijd voor omdat je een hoop klusjes hebt in het huishouden. Komt dit je bekend voor? Geen zorgen, je bent niet alleen, veel mensen hebben moeite om de work-life balance te behouden. Cheqie kan je hier wel bij helpen! Met een poetshulp in Zwijndrecht kan je al snel genieten van wat extra vrije tijd en een hoop minder zorgen!
Waarom Cheqie?
Goede vraag, waarom zou je voor ons kiezen? We kunnen je verzekeren dat je bij Cheqie de meest betrouwbare en kwaliteitsvolle service krijgt. Hoe kunnen we dit garanderen? Ons personeel is van topkwaliteit! We steken veel tijd in het recruitmentproces van onze poetshulpen. Een medewerker zal heel grondig gescreend worden voor deze een kandidaat wordt. Verder krijgt deze ook een uitgebreide coaching over onze diensten en producten. Kwaliteit en betrouwbaarheid is een zekerheid bij Cheqie.
Poetshulpen bij Cheqie
De poetshulpen van Cheqie zijn zeer flexibel. Hun takenpakket hangt volledig af van jouw wensen. Kan je even geen afhaalmaaltijd meer zien? Laat jouw poetshulp koken! Geen tijd voor boodschappen? Kan geregeld worden! Last aan je rug bij het grondig poetsen? Jouw poetshulp in Zwijndrecht staat voor jou klaar! Laat weten waar je het liefst bij geholpen wordt en wij zoeken de geschikte poetshulp voor jou!
Hoeveel kost dit mij?
Voor de service die je krijgt, is de prijs echt een prikje. Laat ons even uitleggen. Hier bij Cheqie werken we met een dienstencheques systeem. De uitbetaling van jouw poetshulp gebeurt dus via dienstencheques. Elke cheque is voor één gewerkt uur en kost 9 euro. Deze cheques zijn dan ook nog eens voor een deel aftrekbaar van de belastingen. Één uur service kost dus slechts €7.20! Kan je niet wachten op een stressvrij en proper leven? Laat ons jou helpen en vul het aanvraagformulier in!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck