Poetshulp in Zoutleeuw? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Heeft u de laatste tijd te veel last aan uw rug om de huishoudelijke taken thuis te voltooien? Of heeft u eerder gewoon geen tijd om nog iets gedaan te krijgen als u terug bent van uw werk? Laat Cheqie u een handje helpen en schakel een poetshulp in bij u thuis in Zoutleeuw. Maak u geen zorgen meer over de was en de plas, Cheqie schiet te hulp. Lees snel verder om achter de voordelen van Cheqie te komen.
De voordelen van Cheqie
Bij Cheqie willen we de gepaste poetshulp voor u vinden. Een poetshulp waar u een band mee kunt opbouwen. Het is immers zeer belangrijk dat u vertrouwen heeft in de persoon die u in uw huis toelaat. Daarom maakt het team van Cheqie er werk van om de perfecte match te vinden. We stellen een profiel op voor elke poetshulp en linken deze aan de juiste klant. Zo komen uw wensen en het takenpakket van uw poetshulp overeen.
Het takenpakket van uw Poetshulp in Zoutleeuw
Het takenpakket van uw poetshulp kiezen is even eenvoudig als een snoepzak samenstellen bij het snoepkraam op de markt. U kiest wat u zelf wil en nodig hebt. Kan u hulp gebruiken bij het stofzuigen en dweilen? Of heeft uw mama u nooit geleerd hoe u een hemdje moet strijken? Het kan allemaal. Uw poetshulp in Zoutleeuw kan u helpen bij alle soorten huishoudelijke taken. Van ramen lappen tot boodschappen doen. Onze medewerkers kunnen zelfs een maaltijd voor u koken! U bespreekt met ons uw wensen en wij koppelen u aan de gepaste poetshulp.
Geld baart zorgen
Maar niet bij Cheqie! Bij ons moet u zich totaal geen zorgen maken over het prijskaartje van uw poetshulp. Uitstekende hulp in Zoutleeuw is betaalbaar als u bij Cheqie bent. Wij bieden een poetshulp aan tegen 9 euro per uur. Super voordelig dus! En dat is niet alles, een deel van dit bedrag is aftrekbaar van de belastingen waardoor u uiteindelijk slechts €7.20 betaalt. Twijfel niet langer en contacteer ons voor een samenwerking! Je kan ons telefonisch en via mail bereiken of u kan een aanvraagformulier invullen en dan contacteren we u.

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck