Poetshulp in Zaventem? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vlieg je mee naar een leuker huishouden? Bij Cheqie kan je een poetshulp inschakelen die je helpt bij huishoudelijke taken en zo je leven gemakkelijker maakt. Is je leven ook een beetje hectisch en kan je wel wat hulp gebruiken? Cheqie staat voor je klaar. Schakel nu een poetshulp in bij je thuis in Zaventem en geniet van een beetje ‘vakantie’ in huis.
Een avontuur met Cheqie
Het is altijd een beetje spannend als je een nieuwe poetshulp inschakelt. Je laat een vreemd persoon binnen in je huis en dat kan een beetje ongemakkelijk aanvoelen. Geen zorgen, Cheqie doet er alles aan om het proces zo gemakkelijk en veilig mogelijk te doen verlopen. Onze poetshulpen in Zaventem coachen en screenen we voor ze aan de slag mogen bij jou thuis. Verder stellen we een profiel op voor elke medewerker zodat we perfect weten welke poetshulp het beste naar je toe komt.
Een voordelig tarief
Goede poetshulp hoeft niet duur te zijn, bij Cheqie hanteren we eerlijke en voordelige prijzen voor onze service. Zo betaal je slechts 9 euro per uur voor een fantastische poetshulp in Zaventem. Verder kan je ook nog eens een deel aftrekken van dit bedrag bij de belastingen. Netto betaal je uiteindelijk €7.20. Dat is onbetaalbare hulp voor een betaalbare prijs.
Cheqie tot je service
Met Cheqie streven we er naar je wensen zo goed mogelijk op te volgen. Daarom is het takenpakket van je poetshulp in Zaventem volledig aangepast aan jouw voorkeuren. Is je vaatwasser stuk en ben je echt geen fan van afwassen? Of ben je een brandgevaar elke keer dat je strijkt? Geen nood, jouw poetshulp helpt je een handje. Van poetsen tot boodschappen doen tot koken na een lange dag, waar jij hulp bij nodig hebt staat je poetshulp klaar.
Inchecken bij Cheqie
Zie je een poetshulp in Zaventem helemaal zitten en kan je niet wachten om geholpen te worden? Aarzel niet langer en contacteer ons! Heb je toch nog wat vragen over onze poetshulpen in Zaventem? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden met een glimlach. Bereik ons via mail, telefonisch of vul een aanvraagformulier in en wij contacteren jou. Tot snel

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck