Poetshulp in Wingene? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Voelt het voor u ook soms alsof u in een circus woont? Het jongleren van huishoudelijke taken gecombineerd met hard presteren voor een veeleisend publiek is niet gemakkelijk. Daarbovenop zijn huishoudelijke taken alles behalve glitter en glamour. Het is eerder vergelijkbaar met de olifantenkooien uitmesten. Met Cheqie kan u hier een einde aan maken. Wij zoeken voor u een geschikte poetshulp in Wingene zodat u niet langer het circus op uw eentje moet dirigeren. Lees snel verder hoe we dit doen!
The show must go on
The show must go on, zeker wel. Het leven stopt niet en uw lijst met taken in het huis ook niet. Wees er op tijd bij voor ze teveel worden. Een poetshulp kan u helpen met alles van strijken en afstoffen tot koken en boodschappen doen. Verder zijn onze poetshulpen getraind om ook klein naaiwerk te verrichten en alle standaard poetstaken met zorg te volbrengen.
Toegangsticketjes
Hoeveel kost zo’n poetshulp in Wingene van Cheqie? Verbazend weinig! U kan al een poetshulp inschakelen voor 9 euro per uur. Dit is een kleine prijs voor de uitstekende hulp die u krijgt. Maar de voordelen stoppen niet. Bij Cheqie werken we met dienstencheques. Dit maakt het uitbetalen van uw poetshulp in Wingene veilig en simpel. Deze cheques zijn dan ook voor een deel aftrekbaar van de belastingen waardoor u netto slechts €7.20 per uur betaalt!
Programma van de show
Hoe gaat het inschakelen van een poetshulp nu in zijn werk? Laten we beginnen bij het begin. Voor elke poetshulp bij Cheqie mag beginnen moeten ze eerst door een screening. Hierdoor kunnen we de betrouwbaarheid van onze werknemers garanderen. Hierna coachen we elke poetshulp zodat deze exact weet hoe ze moet werken en welke producten ze moet gebruiken. Verder maken we een profiel aan voor elke poetshulp in Wingene. Op basis van dit profiel matchen we de poetshulp aan een klant. Voor u het weet staat uw persoonlijke poetshulp voor uw deur en kan u genieten van een zorgeloos en proper leven! Aarzel niet langer en neem contact op met ons!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck