Poetshulp in Wervik? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Jij zoekt naar een oplossing voor je tijdsnood bij het huishouden. Zoek niet verder, bij Cheqie heb je het gevonden. De poetshulpen in Wervik van Cheqie staan klaar voor alle gezinnen die moeite hebben met het onderhouden van hun huishouden. Wordt het fysiek te moeilijk of heb je gewoon echt geen tijd? Cheqie staat voor je klaar. Lees snel verder om de voordelen van Cheqie te ontdekken!
Wat doet een poetshulp
Een poetshulp is opgeleid om je bij alle huishoudelijke taken te helpen of deze van je over te nemen. Heeft je mama je nooit geleerd hoe je een hemdje moet strijken? Weet je niet hoe je het beste ramen lapt zonder strepen achter te laten? Geen zorgen, onze poetshulpen zijn inbegrepen met alle kennis over poetstechnieken en producten die komen kijken bij het huishouden. Het takenpakket is volledig aanpasbaar aan je wensen. Nood aan iemand die je huis wekelijks eens komt schoonmaken? Laat je poetshulp stofzuigen, dweilen, afstoffen en ramen lappen. Kom je eerder niet toe aan andere taken? Onze poetshulpen zijn evenwel bereid om je te helpen met koken, naaien, strijken en boodschappen doen. Your wish is our command!
Hoeveel kost een poetshulp
Je hoeft je niet blauw te betalen aan de diensten van een poetshulp. Bij Cheqie zijn een paar extra helpende handen beschikbaar aan een eerlijke en voordelige prijs. Voor een uur huishoudhulp betaal je slechts 9 euro. Deze uitbetaling gebeurt via dienstencheques. Dit maakt het betalen van je poetshulp veilig en simpel. Er hangt ook een fiscaal voordeel vast aan deze cheques. Je kan ze deels terug vorderen van de belastingen waardoor je netto slechts €7.20 per uur betaalt. Wie zegt dat poetshulp enkel voor rijke mensen is?
Hoe schakel ik een poetshulp in Wervik in
Een poetshulp inschakelen bij jou thuis in Wervik is heel simpel. Vul gewoon het aanvraagformulier op onze website in. Dit duurt slechts enkele minuutjes en wij contacteren jou zodra we een voorstel hebben voor jou. Heb je toch nog enkele vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefonisch!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck