Poetshulp in Putte? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Zit u ook in de put door al die huishoudelijke taken die op u staan te wachten? Geen zorgen, Cheqie haalt u uit die put en stuurt een poetshulp naar u toe in Putte. Zo hoeft u die waslijst van taken niet meer helemaal alleen af te maken. Waarom zou u ook? Er zijn veel leukere dingen te doen. Tijd met uw gezin of vrienden doorbrengen of uw favoriete serie kijken, u kan waarschijnlijk al op tal van dingen komen. Maar vrije tijd opofferen is verleden tijd nu, Cheqie helpt u verder.
Prijs poetshulp Putte
Geen zorgen, u hoeft zich niet blauw te betalen aan een goede poetshulp. Cheqie biedt uitstekende hulp zonder dat u zich zorgen moet maken om het prijskaartje. Professionele en betrouwbare service is voor u al beschikbaar vanaf €7.20. Laat ons een beetje uitleg geven; We werken bij Cheqie met dienstencheques. Elke cheque komt neer op 9 euro en voor elk gewerkt uur betaalt u één cheque. Deze cheques hebben overigens een fiscaal voordeel. U kan een deel van het bedrag aftrekken van de belastingen waardoor u uiteindelijk netto slecht €7.20 per uur betaalt. Zeer voordelig dus!
Perfect proper
Onze poetshulpen laten alles perfect proper achter. Ze zijn echte experten op vlak van huishoudelijke taken. Uw huis poetsen is trouwens niet alles wat onze poetshulpen in Putte kunnen doen. U kan het takenpakket van uw poetshulp volledig zelf samenstellen. Zo kan uw poetshulp bijvoorbeeld een huisbereide maaltijd op uw bord toveren. Of wat dacht u van eens boodschappen te laten doen door uw poetshulp wanneer u geen tijd heeft? Het is allemaal mogelijk. Toch eerder nood aan iemand die de standaard huishoudelijke taken voor u doet zoals dweilen en stofzuigen? Geen probleem, dat kunnen onze poetshulpen zeker. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zoeken de juiste oplossing voor u!
Contact
Bent u helemaal verkocht en kan u niet wachten om een poetshulp van Cheqie in te schakelen? Aarzel niet langer en contacteer ons via mail of telefonisch. Wij zijn ook bereikbaar via het aanvraagformulier op onze website. Het invullen duurt slechts enkele minuten en wij contacteren u binnen de twee werkdagen!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck