Poetshulp in Oosterzele? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Oost West, thuis best. Tenminste als er geen hele waslijst van taken op je staat te wachten. Kan je ook wel een handje hulp gebruiken in het huishouden? Zoek niet verder, Cheqie is het antwoord. Wij staan klaar om je te helpen met de beste poetshulpen in Oosterzele. Lees snel verder om de voordelen van Cheqie te ontdekken.
Prijs poetshulp Oosterzele
Hoeveel kost een poetshulp in Oosterzele? Een geweldige poetshulp is al beschikbaar vanaf €7.20 per uur. Hoe gaat dat in zijn werk? Wel, wij werken bij Cheqie met dienstencheques. Elk gewerkt uur betaal je één cheque aan je poetshulp. Deze cheques kosten 9 euro per stuk. Bij de belastingen kan je deze later aftrekken waardoor je netto slechts €7.20 betaalt.
Takenpakket poetshulp Oosterzele
Wat kan een poetshulp in Oosterzele nu voor jou betekenen? Zodra je ons jouw wensen laat weten gaan wij aan de slag om een gepaste poetshulp voor jou te vinden. Je kan het takenpakket van jouw persoonlijke poetshulp volledig zelf samenstellen. Hulp nodig bij enkel je was en strijk? Of heb je iemand nodig die elke week grondig je huis poetst? Het is allemaal mogelijk. Van ramen lappen tot koken tot boodschappen doen.
Voordelen van Cheqie
Wij kunnen je betrouwbare, zorgvuldige en professionele hulp garanderen. Bij Cheqie gaan al onze medewerkers door een lang recruitmentproces. We screenen eerst alle poetshulpen zodat je deze zeker in alle vertrouwen bij jou thuis kunt laten werken. Verder coachen we ook elke medewerker voor deze aan de slag kan. Ze worden de juiste technieken aangeleerd en krijgen instructies bij welke producten ze moeten gebruiken. Je mag dus een poetshulp die goed is in zijn/haar vak verwachten aan je deur.
Contact
Kan je jouw nieuw zorgeloos en proper leven al helemaal voor je zien? Twijfel niet langer en vul het aanvraagformulier in! Dit duurt enkele minuten en wij contacteren je dan binnen de 2 werkdagen. Wil je niet langer wachten of heb je nog enkele vragen? Contacteer ons via mail of telefonisch, wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck