Poetshulp in Lummen? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Is het fysiek iets te moeilijk geworden om je huishoudelijke verplichtingen na te komen? Laten we eerlijk zijn, ramen lappen, dweilen, stofzuigen vereist toch wel iets van fysieke conditie. Ben je fysiek wel in orde maar heb je gewoon geen zin of tijd om aan die waslijst van taken te beginnen? Alle redenen zijn geldige redenen om Cheqie in te schakelen! Wij helpen je heel graag verder door een gepaste poetshulp naar jou in Lummen te sturen. Lees verder om te zien hoe dit in zijn werk gaat.
First things first
Wat kan een poetshulp allemaal voor jou doen? Dit kan je volledig zelf kiezen! Van strijken en wassen tot dweilen en afstoffen. Zelfs koken, naaien en boodschappen doen zijn mogelijkheden. Er zijn dus heel veel opties in het takenpakket . Alles is bespreekbaar. Laat ons simpelweg je wensen weten en wij zorgen voor een gepaste poetshulp bij jou in Lummen.
Your safety, our mission
Ja ja, jouw veiligheid is naast jouw tevredenheid onze missie bij Cheqie. Om jouw veiligheid te garanderen screenen we elke werknemer zeer grondig voor ze aan het werk kunnen. Verder coachen we al onze poetshulpen intensief zodat ze omgevormd worden tot echte vakmensen. Je kan dus gerust gaan slapen, onze poetshulpen zijn betrouwbaar en professioneel.
Ding Dong
Je doet je de deur open en daar staat je poetshulp dan. Live en in stereo, in Lummen. Hij/zij helpt je heel goed verder en volbrengt het takenpakket, hoe gaat de betaling dan in zijn werk? Wij werken bij Cheqie met dienstencheques. Je kan deze dienstencheques aanvragen aan 9 euro per cheque. Voor elk gewerkt uur betaal je één cheque. Goed nieuws, een deel van dit bedrag is ook aftrekbaar van de belastingen. Het eindbedrag dat je dus betaalt aan jouw poetshulp in Lummen komt dan neer op een €7.20 per uur. Super voordelig dus!
Let’s go
Overtuigd? Aarzel niet langer! Contacteer ons nu telefonisch of via mail en wij helpen je verder. Je kan ook een vrijblijvende aanvraag invullen op een paar minuutjes tijd en wij contacteren jou binnen de twee werkdagen! Tot snel!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis