Poetshulp in Lint? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

De opgave van een huishouden onderhouden wordt vaak onderschat. Het neemt veel tijd in beslag en vaak is dit ten koste van je vrije tijd. Een dag heeft ten slotte maar 24 uur. Maar waarom zou je steeds je vrije tijd opgeven als het ook makkelijk kan? Schakel een poetshulp in van Cheqie bij jou thuis in Lint en laat die drukke levensstijl in het verleden. Kies voor rust, kies voor een proper huis zonder stress, kies voor Cheqie. Lees snel verder om de voordelen van Cheqie te ontdekken!
Wat doet een poetshulp
Een poetshulp inhuren in één ding, maar wat kan een poetshulp nu eigenlijk voor je doen? Wel, dat mag je volledig zelf kiezen. Het takenpakket van onze poetshulpen zijn zeer flexibel en kunnen op maat worden aangepast. Zo kunnen poetshulpen van Cheqie in je huis stofzuigen, dweilen, afstoffen, de ramen lappen, etc. Maar ook zijn onze poetshulpen bereid om de gaten in je sokken te naaien of je hemdjes te strijken. Poetshulpen kunnen ook ingeschakeld worden om boodschappen te doen of te koken.
Hoeveel kost een poetshulp
Een poetshulp bij Cheqie is zeer voordelig. Schakel nu een poetshulp in bij jou thuis in Lint voor slechts 9 euro per uur. We werken bij Cheqie ook met dienstencheques. Dit maakt de betaling gemakkelijk en veilig. Verder zijn deze dienstencheques ook nog eens voor een deel aftrekbaar van de belastingen waardoor je netto slechts €7.20 per uur betaalt. Hoe voordelig is dat?
Betrouwbaar en professioneel
Een grote zorg die mensen vaak hebben voor ze een poetshulp inschakelen is de betrouwbaarheid van het personeel. Dit begrijpen we volkomen. Iemand nieuw toelaten in je huis is altijd even spannend. Toch kunnen we je geruststellen met het feit dat we garant staan voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons personeel. Hoe kunnen we dit? Elke werknemer onderging in het begin een grondige screening en vervolgens een intensieve coaching. Zo sta je nooit te wachten op een onaangename verrassing. Interesse? Contacteer ons via mail of telefonisch. Je bent ook vrij om het aanvraagformulier in te vullen.

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck