Poetshulp in Lille? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Is het fysiek iets te moeilijk aan het worden om je huishouden te onderhouden? Of heb je gewoon geen tijd meer naast je werkleven en gezin? Wat je reden ook is, Cheqie kan je helpen. Een poetshulp inschakelen bij jou thuis in Lille kan zeer gemakkelijk en veilig met Cheqie! Geniet van meer vrije tijd en minder stress door de poetshulpen van Cheqie. Lees snel verder hoe wij werken.
Wat kan een poetshulp voor jou betekenen?
Wanneer je een poetshulp zoekt bij jou thuis in Lille heb je waarschijnlijk nood aan een paar helpende handen. Een poetshulp kan je helpen bij zowat alle huishoudelijke taken. Het takenpakket van jouw poetshulp is geheel zelf te beslissen. Heb je hulp nodig bij een wekelijkse kuis van je huis? Laat je poetshulp stofzuigen, dweilen en afstoffen. Heb je eerder geen tijd voor andere taken zoals klein naaiwerk, boodschappen doen, strijken of koken? Een poetshulp van Cheqie staat klaar om je bij alles te helpen. Laat ons je wensen weten en wij zoeken een poetshulp met het juiste profiel.
Uurloon poetshulp
Een poetshulp uitbetalen hebben we zeer gemakkelijk gemaakt voor jou. Bij Cheqie werken we met dienstencheques, dit garandeert een vlotte en veilige betaling. Voor elk gewerkt uur betaal je één cheque. Elke cheque kost 9 euro. Deze cheques zijn fiscaal ook aftrekbaar van je belastingen voor een deel waardoor je netto slechts €7.20 per uur betaalt. Super voordelig dus!
De voordelen van Cheqie
Wat maakt Cheqie anders dan de rest? Wij bieden een garantie op de betrouwbaarheid en service van onze werknemers. Elke poetshulp werd eerst zeer grondig gescreend voordat deze kandidaat werd. Hierna kregen ze één voor één een intensieve coaching. Hier leerden ze de kneepjes van het vak en het gebruik van de producten. Je kan dus 100% zeker zijn van professionele en betrouwbare service bij de poetshulpen in Lille.
Contact
Interesse in een samenwerking met Cheqie? Vul dan snel het aanvraagformulier in of contacteer ons via mail of telefonisch. We staan klaar om jou te helpen bij alle mogelijke vragen. Tot snel!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck