Poetshulp in Leopoldsburg? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Geen tijd of zin meer in die oneindige lijst met klusjes? Ben je het een beetje beu en kan je wel wat hulp gebruiken in het huishouden? Dan ben je bij Cheqie aan het juiste adres! Wij kunnen helpen met een poetshulp voor jou in Leopoldsburg te vinden die aan al je wensen voldoet. Lees snel verder hoe je een poetshulp van Cheqie kan inschakelen en geniet van een zorgeloos en proper leven!
Cheqie wilt je helpen
Heb je moeite met je strijk op tijd af te krijgen? Of zijn het eerder die standaard poetsklusjes zoals dweilen en stofzuigen dat je niet meer ziet zitten? Wat je wensen ook zijn, wij bij Cheqie kunnen je helpen. Een poetshulp in Leopoldsburg kan je helpen wassen, strijken, dweilen, afstoffen en stofzuigen. Buiten deze standaard taken zijn onze poetshulpen ook opgeleid om je te helpen bij het koken, klein naaiwerk en kunnen zelfs boodschappen gaan doen voor jou.
Cheqie is voordelig
Deze fantastische hulp bieden we bij Cheqie aan voordelige en eerlijke prijzen aan. Goede poetshulp moet dan ook betaalbaar blijven. Daarom betaal je met Cheqie slechts 9 euro per uur voor een poetshulp in Leopoldsburg. Goed nieuws? Nog beter, we werken met dienstencheques. Dit maakt het uitbetalen van je poetshulp veilig en gemakkelijk. Deze zijn dan ook nog eens aftrekbaar van de belastingen waardoor je netto slechts €7.20 per uur betaalt!
Cheqie veilig
Een nieuwe poetshulp inschakelen gaat gepaard met vragen rond veiligheid? Dit is compleet normaal maar we kunnen je geruststellen. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid en het vakmanschap van al onze medewerkers. Dit kunnen we omdat we elke poetshulp grondig screenen en coachen voor deze aan de slag gaan bij jou thuis. Heb je verder nog vragen of zie je een samenwerking volledig zitten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of telefonisch. Je kan ook altijd een vrijblijvend aanvraagformulier invullen en dan contacteren we jou binnen de 2 werkdagen!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck