Poetshulp in Houthalen-Helchteren? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Lukt het je even niet meer om het huishouden te combineren met het werkleven? Geen zorgen, Cheqie kan je helpen! Net als vele gezinnen voor jou is het niet ideaal om naast je werk ook het huishouden te managen. De poetshulpen in Houthalen-Helchteren van Cheqie kunnen hier inspringen en een deel (of alles) van je huishoudelijke taken overnemen. Lees snel verder hoe je jouw leven kan verbeteren met Cheqie!
Prijskaartje
Hoeveel kost zo’n paar extra helpende handen? Voor slechts 9 euro per uur is er al een fantastische poetshulp voor jou beschikbaar in Houthalen-Helchteren. Hier is zelfs nog een deel van aftrekbaar van de belastingen waardoor je netto slechts €7.20 kwijt bent! Super voordelig, toch? Bij Cheqie werken we ook met het systeem van dienstencheques. Zo gebeurt de uitbetaling van de poetshulp op een veilige en simpele manier.
Takenpakket
Heeft je mama je nooit geleerd hoe je een hemdje moet strijken? Of kan je gewoon geen stofzuiger meer zien? Wat je wensen ook zijn, je poetshulp is er om jou te helpen! Een poetshulp in Houthalen-Helchteren kan je helpen bij standaard taken zoals dweilen, stofzuigen, afstoffen, was en strijk. Maar ook taken waar je niet direct bij stilstaat zoals koken of boodschappen doen.
Vertrouwen
Bij Cheqie is jouw vertrouwen en tevredenheid het allerbelangrijkste. Deze houden we graag zo hoog mogelijk. Daarom investeren we in de screening en coaching van al onze werknemers. Elke poetshulp in Houthalen-Helchteren krijgt een profiel. Op basis van dit profiel kiezen we de gepaste poetshulp voor jou. Hierdoor kunnen we de betrouwbaarheid en de professionaliteit van onze werknemers garanderen.
Contact
Zie je een samenwerking al helemaal zitten en kan je niet wachten om een poetshulp in te schakelen bij jou thuis in Houthalen-Helchteren? Twijfel niet langer en contacteer ons! Wij zijn steeds bereikbaar via mail of telefonisch. Je kan ook altijd het aanvraagformulier invullen. Dit duurt een tweetal minuutjes en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck