Poetshulp in Galmaarden? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Geen zin meer om steeds tijd vrij te maken voor die vervelende huishoudelijke klusjes? Kan u echt wel een paar helpende handen gebruiken? Zoek niet verder, Bij Cheqie bent u aan het juiste adres. Voor een uitstekende poetshulp in Galmaarden moet u bij Cheqie zijn. Lees snel verder om de voordelen van Cheqie te ontdekken!
Takenpakket poetshulp Galmaarden
De poetshulpen in Galmaarden zijn getalenteerde duizendpoten. Met hun duizend pootjes kunnen ze ontelbaar veel diensten voor u doen. U denkt waarschijnlijk direct aan de standaard taken van een poetshulp, toch? Dweilen, stofzuigen, afstoffen en ramen lappen. Dat zijn taken die onze poetshulpen in Galmaarden zeker kunnen. Hun talenten zijn echter veel uitgebreider. Zo zijn ze bijvoorbeeld opgeleid om een heerlijke maaltijd voor u te koken. Niets in huis om mee te koken? Geen probleemn ze kunnen ook boodschappen gaan doen voor u. Zelfs naaien en strijken behoort tot hun takenpakket.
Prijs poetshulp Galmaarden
Bij Cheqie hanteren we eerlijke en voordelige prijzen. Goede poetshulp moet betaalbaar blijven. Daarom kost een poetshulp in Galmaarden slechts 9 euro per uur. Goed nieuws? Nog beter, een deel van dit bedrag is aftrekbaar van de belastingen. Hierdoor betaalt u uiteindelijk slechts €7.20 per uur!
Voordelen Cheqie
Wat onderscheid Cheqie van de andere aanbieders op de markt? Wij werken bij Cheqie aan het zorgvuldig opstellen van profielen voor elke poetshulp in Galmaarden. We steken veel tijd en geld in het rekruteren van werknemers op een correcte manier. Zo screenen we elke poetshulp voor ze in aanmerking komen om voor Cheqie te werken. Hierna worden ze grondig gecoacht zodat ze alle producten en technieken onder de knie krijgen.
Contact met Cheqie
Heeft u interesse in een samenwerking met Cheqie? Twijfel niet langer en contacteer ons! Wij staan vol ongeduld te wachten om u verder te helpen. We zijn altijd bereikbaar via mail of telefonisch. U heeft ook de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. Dit duurt slechts enkele minuten en wij contacteren u al binnen enkele werkdagen met een voorstel. Tot snel!

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis