Poetshulp in Brecht? Ontvang gratis & snel de beste offerte!

  • Altijd opzegbaar
  • Een vaste hulp
  • Behulpzame klantenservice
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Hola, como estas? Spanje, het land dat gelinkt wordt met vakanties. Geen zorgen, geen verplichtingen en al zeker geen stress in het huishouden. Herkenbaar gevoel? Wat als we u nu eens vertellen dat onze poetshulpen van Cheqie dat gevoel u ook kunnen bezorgen, gewoon bij u thuis in Brecht.
Het enige wat we natuurlijk niet mee kunnen nemen is het zonnige weer. Anders hadden wij dat ook al lang naar Brecht gebracht.
Poetshulpen zorgen voor een all-in vakantie
Geweldig toch, die all-in vakanties? Niks moet u nog zelf doen. Bedden opmaken? Dat doet de poetshulp van Cheqie. De vloer dweilen? Dat doet de poetshulp van Cheqie? Het eten klaarmaken en Brecht doorkruisen om boodschappen te doen? U raadt het al, dat doet de poetshulp van Cheqie voor u.
Onze poetshulpen doen namelijk veel meer dan poetsen voor u. Huishoudelijke taken kunnen in onderling overleg afgesproken worden.
Poetshulp met een even grote smile
Op vakantie lacht iedereen naar u. Ook wij kunnen u verzekeren dat onze Poetshulp met de allerbeste bedoelingen bij u in Brecht langs zullen komen. Onze poetshulpen zijn erg betrouwbaar en veilig, zodat u gerust kan zijn met uw huis in onze handen.
Oh ja, daarnaast zijn ze nog eens erg goed in hun job ook. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dat is dan ook de reden waarom we nauwkeurig screenen en onze poetshulpen een grondige coaching krijgen.
Poetshulp in Brecht is een pak goedkoper dan een hotelkamer
Om poetshulp bij u in Brecht te krijgen betaalt u bij Cheqie maar 9 euro. Dit kunnen wij zo voordelig aanbieden omdat wij gebruik maken van dienstencheques. De prijzen zijn democratisch en de betalingswijze is ook nog eens makkelijk, betrouwbaar en snel!
Extra bonus: u krijgt zelfs nog terug van de belastingen. 20 procent ziet u terug, zo betaalt u dus eigenlijk slechts 7,20 euro. Bespaard geld, bespaarde tijd en bespaarde moeite. Kan het beter klinken? Zo is elke dag een buenos dias.
Hoe boekt u voor poetshulp bij u in Brecht?
Het is in ieder geval makkelijker dan reizen boeken. Er is geen externe firma, geen aparte regeling voor vervoer en geen gedoe met voorschotten. Bij Cheqie kan u simpelweg de vrijblijvende aanvraag hieronder invullen. Hierna kan u al luieren, want wij nemen contact met u op met een persoonlijke regeling. Dit gebeurt meestal binnen de dag al.
U kan natuurlijk ook altijd klassiek bellen, telefoon gewoon even naar het nummer … . Adios, dan zien onze poetshulpen u hopelijk snel.

Huishoudhulp? Check!

Starten met Cheqie? Dat gaat zo in zijn werk.

Start je aanvraag door hierboven  je postcode of de naam van je gemeente in te vullen.

Deel in 5 noodzakelijke stappen informatie met ons zoals frequentie, startdatum & locatie. Zo vinden wij de poetshulp die bij je past.

Wij verwerken je aanvraag binnen de werkdag. En voor je het weet gaat de bel.

Een antwoord op - quasi - alles!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost huishoudhulp via Cheqie?

Per gewerkt uur betaal je met één geldige dienstencheque. Dus: €9 per uur, waarvan 20% fiscaal aftrekbaar is. Netto betaal je dus €7,20/ uur.
Simpel & proper, toch?

Hebben jullie huishoudhulp in héél België?

Jup! In heel België.
Van Meerle tot in De Panne. Iedereen kan gebruik maken van Cheqie.

Kan iedereen gebruik maken van dienstencheques?

Ja. Oui. Jawohl. Yes. Elke particulier die woonachtig is in België kan gebruik maken van dienstencheques en Cheqie.

Bedrijven kunnen dus geen dienstencheques bestellen. Wist je trouwens dat dienstencheques enkel gebruikt kunnen worden voor hulp in een privé-woning?

Krijg ik steeds dezelfde huishoudhulp?

Normaliter wel. Door omstandigheden zou dit wel eens kunnen mislopen. Niet getreurd. Dan zoeken we samen met naar een gepaste oplossing voor een nieuwe huishoudhulp.

Is mijn huishoudhulp verzekerd tegen arbeidsongevallen?

Je huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid (schade).

Hoe vraag ik dienstencheques aan?

Wil je graag dienstencheques bestellen? Maar geen idee waar te beginnen? Cheqie legt het je uit 😉

Zorg ik zelf voor poetsmateriaal?

Als je wilt dat de extra handjes optimaal kunnen werken moet je voor het nodige materiaal zorgen.

Tijdens de eerste dienstverlening is het altijd leuk om dit samen te bespreken. Teamwork makes the dream work.

Wat indien ik niet tevreden ben over mijn huishoudhulp?

Soms is het geen match. Gelukkig zijn we geen datingapp.

Ben je niet tevreden over jouw huishoudhulp? Dan kan je dit steeds aan ons laten weten via het contactformulier. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een gepast hulp.

Wat gebeurt er wanneer mijn huishoudhulp afwezig is?

  • In geval van geplande afwezigheden (bv. verlof) zal de huishoudhulp je minstens 1 week op voorhand op de hoogte brengen. Je kan het bureau contacteren en navragen of er vervanging mogelijk is.
  • In geval van ongeplande afwezigheden (ziekte, familiaal verlof,…) zal het bureau van jouw huishoudhulp je zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques (of omgekeerd)?

Jazeker!

Wat is het maximale bedrag dat ik per jaar fiscaal mag aftrekken?

Er staat een maximum op het aantal dienstencheques waarvan je belastingaftrek geniet. Hoeveel juist? Dat is – opnieuw – regionaal bepaald.

Hoelang blijven deze dienstencheques geldig?

We vallen een beetje in herhaling, excuses. Rarata… dit is regionaal bepaald.

Het laatste duwtje?

Kiezen voor Cheqie is een goed idee omdat...

het contract altijd opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras.

het je netto slechts €7,20/uur kost. Want wist je dat dienstencheques 20% fiscaal aftrekbaar zijn?

we een behulpzame klantenservice hebben. Het is fijn om meteen professionele hulp kan krijgen wanneer er iets misloopt, niet?

Start nu jouw zoektocht!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zo hoor je het van iemand anders!

Enkele tevreden klanten

Als ondernemer is poetsen het laatste waar ik zin in heb. Met Cheqie kreeg ik een huishoudhulp op maat en dus ook op mijn zeer variabele uren. Zeer tevreden van!

Dominique De Vynck

Eerlijk? Na het werk plof ik graag in de zetel. En voor het werk ga ik al eens graag zwemmen. Tijd (en zin) om huishouden te doen is dan ver weg. Thank god voor Cheqie.

Yves Van Herck

Wie wilt er nu géén extra handjes in het huishouden? In 2 minuten vroeg ik hulp aan en 2 dagen later had ik al een poetshulp. Vlot, betrouwbaar én snel. Thanks Cheqie!

Charis Karagounis